ФЛЕШМОБ ПО КІЛЬКОСТІ ВИПУЩЕНОЇ РИБИ - ТРИВАЄ!

При проведенні природоохоронного рейду 12 вересня 2019 року спеціалістами Управління екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області та водного патруля підрозділу РО ВО Управління патрульної поліції в Черкаській області на території ландшафтного заказника загальнодержавного значення "Сулинський" виявлено та вилучено незаконно встановлені браконьєрами 28 мисинових сіток загальною довжиною близько 2200 м вічком від 36х36 до 70х70 мм.

Жива та неушкоджена риба, вагою близько 200 кг, яка знаходилась в сітках, відпущена назад до водойми, інша - здана під реалізацію до рибоприймального пункту, після чого гроші перераховуються до державного бюджету.

Внаслідок незаконного вилову водних живих ресурсів шкода, завдана державі, становить 36 тисяч 769 гривень.

Крім того, поблизу села Москаленки Чорнобаївського району на Кременчуцькому водосховищі виявлено та вилучено три мисинові сітки загальною довжиною 210 м та розміром вічка 36х36 мм. В сітках знаходилась жива риба видів густера та плітка, вагою до трьох кілограмів, яка була відпущена до водойми.

Матеріали по наведених фактах готуються до передачі в правоохоронні органи для встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення, та вжиття до них відповідних заходів впливу згідно закону.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці