Так проявляється характер і воля до перемоги!!!

Незважаючи на перенесену операцію, наш колега Черкащанин з великої літери, держекоінспектор Ткаченко Іван отримав бронзу на Чемпіонаті світу з кікбоксингу та увійшов до лав призерів, здолавши у чвертьфінальному поєдинку Киргизького атлета К. Абдураімова.


Наприкінці листопада в Анталії (Туреччина) провели другу, заключну, частину цьогорічного розіграшу Чемпіонату світу з кікбоксингу WAKO. На багатоденних міжнародних змаганнях сперечалися за нагороди у чотирьох з семи дисциплін кікбоксингу WAKO: фул-контакті, кік-лайті, поінт-файтингу та музичних формах. Однак це востаннє, розповіла президент НФКУ Ольга Павленко, яка очолила українську делегацію на ЧС, коли першість світу чи Європи поділяють на дві частини кожну:

«З 2020 року буде один Чемпіонат Європи і один Чемпіонат світу. Як говорить голова міжнародної федерації WAKO Рой Бейкер, тільки одна сім’я WAKO і WAKO Україна. Тому з наступного року ні континентальний чемпіонат, ні планетарний форум більше не розділятимуть на два заходи кожний».

Загалом планетарний форум у Туреччині зібрав майже 700 учасників з 63 країн світу, серед яких 21 спортсмен представляв Україну. Результат об’єднаних зусиль збірної – 15 нагород різного ґатунку в кожному з представлених розділів.

Проявивши силу волі та характер у боротьбі, бронзові відзнаки вибороли Єгор Чорний (54 кг), Ярослав Сабар (67 кг), Єгор Фролов (75 кг), Артем Мельник (81 кг), Валерій Піднебесний (91 кг). До лав призерів увійшов і державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу – Іван Ткаченко (+91 кг), який у чвертьфінальному поєдинку здолав Киргизького атлета К. Абдураімова.

Удосконалювали свій суддівський міжнародний досвід й українські представники спортивної Феміди. У цій частині змагань ми були представлені Юрієм Зубовим, Катериною Єгоровою, Костянтином Деморецьким, Святославом Ковтуненком, Максимом Єгоровим.

Протягом всіх двобоїв поряд з нашими спортсменами була підтримка тренерського штабу, на чолі з головним тренером збірної України Вячеславом Гопанчуком і старшим тренером команди з фул-контакту Андрієм Мартиновим.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці