До уваги субʼєктів господарювання!

Повідомляємо, що Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління з 21 по 25 жовтня 2019 року проводить на розрахунковій основі чергові курси підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему «Організація та здійснення управління і контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища субʼєктами господарювання».

Навчально-тематичний план курсів передбачає такі навчальні модулі: охорона атмосферного повітря та водних ресурсів; поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами; здійснення інвентаризації викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря; охорона земельних ресурсів та зелених насаджень; дозвільні документи на викиди і скиди забруднюючих речовин, утворення і розміщення відходів; первинний облік та спостереження, правила технічної експлуатації газоочисних установок; методики розрахунку збитків за понадлімітні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря; забруднення та засмічення водних та земельних ресурсів; методи інструментально-лабораторного контролю (моніторингу); зміни у законодавстві та, насамперед, на виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС; впровадження оцінки впливу виробничої діяльності на довкілля у напрямі реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища; поводження з відходами тощо.

Курси підвищення кваліфікації відбудуться у приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління за адресою: 03035, м.Київ-35, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, корпус 2.

Після закінчення курсів та успішного проходження випускного тестування слухач отримує свідоцтво встановленого зразка та набір нормативно-законодавчих актів відповідно до тематики курсів в електронному вигляді.

Реєстрація слухачів відбудеться 21 жовтня о 13 годині. Додаткову інформацію щодо організації курсів можна отримати за телефоном 098-428-61-37, 050-412-68-24 – Чумак Євген Борисович.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці