Нерест! Нерестовище! Рейдова група знову затримує чергового браконьєра!!!

Все зрозуміло, але є одна ”маленька” деталь – вся вилучена риба виду короп є особливою цінною, так як саме цей вид йшов на нерест і саме на нього полював черговий браконьєр навіть мабуть не розуміючи, що знищив десятки тисяч ікринок, які були в цьому виді, який так і не дійшов до нерестовища!!! І дякуючи нашим хлопцям, це порушення було зупинено!!!


20 квітня 2020 року поліцейськими водного патруля Управління патрульної поліції в Черкаській області та інспекторами Управління державного (екологічного) нагляду контролю у Черкаській області під час патрулювання нерестовища в адміністративних межах села Худяки Черкаського району!


На місці події вилучено рибу з ікрою видів: короп 9 шт., лящ 1 шт. За грубе порушення правил рибальства на порушника складений протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП (Грубе порушення правил рибальства).

Обрахований розмір шкоди становить 2974 гривень. Матеріали готуються для передачі в суд. Риба передана на реалізацію з подальшим перерахуванням коштів до державного бюджету.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці