На гарячому затримано чергового «любителя» водних живих ресурсів в період нересту!!!

В ніч з 21 на 22 квітня 2020 року працівниками Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної екологічної інспекції Центрального округу та поліцейськими УПД Головного управління Національної поліції в Черкаській області неподалік села Червона Слобода виявлено та затримано порушника, який здійснював вилов риби за допомогою мисинових сіток.


При огляді, виявлено та вилучено рибу видів: лящ - 40 шт. та карась - 1 шт., три сітки кроком вічка - 80 мм на 80 мм., довжиною близько 100 метрів та висотою 1,5 м Обрахована сума завданих збитків державі становить 6817 грн.


За вчинення незаконних дій по вилову риби на порушника складено адміністративний протокол за ч.4 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення – грубе порушення правил рибальства.

Для фіксації обставин події викликана слідчо - оперативна група Черкаського РВ поліції ГУНП в Черкаській області для встановлення обставин вчинення правопорушення та внесення даних до ЄРДР по ст. 249 Кримінального Кодексу України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Риба та засоби вчинення порушення вилучені працівниками поліції.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці