Поблизу села Свидівок затримано браконьєрів зі значним уловом риби!


Тільки в нашого народу є таке чудове свято, щоб через дві неділі Новий рік знов зустрічати!!! Але, коли одні зустрічають, інші банально намагаються вкрасти, при цьому винищуючи наші природні ресурси!!! Ну що можна про таких сказати?


Так, в ході проведення природоохоронного рейду поліцейськими водного патруля РО ВО Управління патрульної поліції в Черкаській області та спеціалістами Черкаського Управління Держекоінспекції Центрального округу в районі села Свидівок на Кремечуцькому водосховищі затримані громадяни, які на дерев’яному човні за допомогою мисинових сіток незаконно виловили рибу видів : Судак, Окунь, Лящ, Лин, Плітку та ін.


Внаслідок незаконного вилову водних живих ресурсів державі завдана шкода в розмірі 44 тис. 961 грн.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Риба здана під реалізацію до рибоприймального пункту, після чого гроші перераховуються до державного бюджету.

Наразі вирішується питання про порушення кримінального провадження за ознаками статті 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці