Перші результати операції «Нерест»

02.04.2021 завдяки спільним заходам з протидії незаконному вилову водних біоресурсів, поліцейські роти з обслуговування водних об’єктів УПП в Черкаській області та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу виявили та припинили черговий факт браконьєрства.


Відтак, під час патрулювання прибережної зони Національного природного парку “Нижньосулинський”, вартові порядку помітили чоловіка, який займався незаконним виловом риби, за допомогою забороненого знаряддя лову, а саме “павука”.

Підійшовши до особи, інспектори виявили два “павука” та свіжовиловлену рибу видів: лящ – 84 шт., синець – 4 шт., плотва – 9 шт. Сума збитків завданих рибному господарству становить близько 27 153 гривень.


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин вчинення правопорушення. Заборонені знаряддя лову та рибу вилучили.

Нагадуємо, що на період весняно-літньої заборони вилов риби дозволений лише з берега однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом. Закликаємо громадян дотримуватися правил рибальства та бути відповідальними!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці