Створюємо лісопаркові зони разом!!!

Щороку працівники Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної екологічної інспекції Центрального округу приймають участь у висадженні саджанців молодих дерев, кущів.


Як відомо, по всій території України проходить Акція з висадження 1 000 000 дерев у рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення планети». В Україні акція організована благодійним фондом “Озеленення України” та відбулася за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Державного агентства лісових ресурсів України.


Так, і цей рік не став винятком для спеціалістів Черкаського управління. Тому, спільно з працівниками КП «Дирекція парків» також долучилися до даної акції. Тож, відсьогодні на території парку зростатимуть нові, молоді насадження дуба червоного.


Головною метою є відновлення українських лісів, парків, скверів та інших захисних насаджень, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті. 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці