Завжди приємно отримувати подяку за вклад та покращення нашого довкілля!!!

Як ми повідомляли раніше, у рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення планети» працівники Черкаського Управління Державної екологічної інспекції Центрального округу спільно з КП "Дирекція парків" висадили на території парку «30-річчя Перемоги» молоді насадження дуба червоного. Адже ми, як екологи, хочемо, щоб наша планета була свіжою, чистою та з гарним майбутнім, таким плацдармом, де можна жити, творити, розвиватися і робити прекрасні речі.

Як повідомила співорганізаторка «Greening of the planet Cherkasy» Наталія Щербініна, загалом в рамках акції 10 квітня на Черкащині було висаджено майже 68 тисяч дерев.

21 квітня 2021 року Наталія Щербініна вручила Подяку  т.в.о. начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергію Поліщуку та начальнику Черкаського Управління Олександру Познякову за участь екологів в реалізації міжнародного екологічного проєкту «Озеленення планети».


            Крім того, нагадаємо, що в соціальній мережі Фейсбук  на сторінці Державної екологічної інспекції Центрального округу #озелененняУкраїни, #озелененняпланети, #greeningplanet, #greeningtheplanet, #озелененняукраїничеркащина висловили подяку Інспекції та КП «Дирекція парків», що незважаючи на погодні умови ми долучилися та висадили дерева.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці