До уваги суб"єктів господарювання

   Державна академія післядипломної освіти та управління, яка має відповідну ліцензію, планує провести на розрахунковій основі чергові курси підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему: "Організація та здійснення управління і контролю у сфері використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб"єктами господарювання" у третій декаді лютого 2021 року. Проведення зазначених курсів заплановано у форматі дистанційного навчання.

   Оновлена програма курсів передбачає ознайомлення з основними положеннями законодавства щодо управління та контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища та поглиблене опрацювання вимог до природоохоронної діяльності на рівні підприємства і сприятиме розвитку професійних компетенцій працівників екологічних служб суб"єктів господарювання, поліпшенню діяльності підприємств у сфері охорони довкілля.

   У разі успішного виконання контрольних завдань слухач отримує свідоцтво встановленого зразка.

   Контакти:

   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління; 03035, м. Київ - 35, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, корп. 2; тел. / факс: (044) 206-31-31; e-mail: dei2005@ukr.net;

   Кафедра екології та екологічного контролю: Тимошенко Михайло Миколайович; e-mail: tmm_@ukr.net.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці