Громадський інспектор упередив засмічення землі

4 червня 2021 року громадський інспектор з охорони довкілля Центрального округу помітив вантажний автомобіль, який перевозив будівельне сміття та рухався у бік заказників Тясминські краєвиди та Степанківський, що знаходяться в  адміністративних межах Степанківської сільської ради.


З метою зібрання доказів, щодо можливого засмічення землі, громадський інспектор  здійснив фото та відеозйомку. Зафіксувавши факт  висипання будівельного та побутового сміття, інспектор провів профілактичну бесіду, після чого водій зібрав висипані відходи та вивіз з даного несанкціонованого сміттєзвалища.


За виявлене порушення складено адміністративний протокол за статтею 82 КУпАП (Порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення), який передано до Державної екологічної інспекції Центрального округу для притягнення винної особи до адміністративної відповідальності.


Отож, дякуючи сміливим діям громадського інспектора, упереджено правопорушення – засмічення земельних ресурсів.

Державна екологічна інспекція Центрального округу вкотре попереджає та нагадує, про відповідальність за порушення вимог природоохоронного законодавства.

Збережемо природу разом!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці