Працівникам ДЕІ Центрального округу представили керівника штабу громадських інспекторів з охорони довкілля

За дорученням голови Державної екологічної інспекції Андрія Мальованого в регіонах України продовжується активна розбудова дієвої мережі Громадських екологічних штабів.

18 жовтня у Полтаві перший заступник голови Держекоінспекції Дмитро Заруба представив працівникам ДЕІ Центрального округу (далі - Інспекції) керівника Полтавського штабу Громадських екологічних інспекторів – Олега Перепелицю.

Зокрема перший заступник керівника ДЕІ України наголосив на тому, що головна задача ДЕІ та штабу Громадських екологічних інспекторів – це наполеглива співпраця та взаємодія з об’єднаними територіальними громадами в регіоні, адже  роз’яснювальна робота з населенням та своєчасне виявлення екологічних злочинів забезпечить збереження місцевої екосистеми.

В свою чергу новопризначений керівник штабу громадських екологічних інспекторів Олег Перепелиця наголосив на необхідності обрання громадських інспекторів при кожній об’єднаній територіальній громаді, що забезпечить оперативність роботи у захисті довкілля Полтавщини.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці