ПРОВЕДЕНО НАРАДУ ЗА УЧАСТІ ГОЛОВИ ШТАБУ ГРОМАДСЬКИХ ЕКОЛОГІЧНИХ ІНСПЕКТОРІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

29 жовтня в місті Черкаси відбулась нарада керівників структурних підрозділів Державної екологічної інспекції Центрального округу, у якій взяв участь голова штабу громадських інспекторів Полтавської області Олег Перепелиця.

Виконуючий обов’язки начальника інспекції Дмитро Чайка наголосив на необхідності посилення екологічного контролю на Полтавщині та Черкащині, залучення до співпраці активних, екологічно свідомих громадян. Він зазначив, що колегія Державної екологічної інспекції України ухвалила низку нововведень для посилення якості перевірок. Наголосив, що розслідування злочинів проти довкілля сьогодні є одним із пріоритетів держави. Тож інспектори мають якнайшвидше передавати правоохоронцям матеріали перевірок, під час яких були виявлені ознаки кримінальних правопорушень. 

Також розглянуті питання своєчасного виконання доручень Прем’єр-міністра України, планування заходів контролю, реагування на звернення громадян, публічності роботи інспекції тощо.

Підсумовуючи нараду, Олег Перепелиця повідомив, що спільними зусиллями керівників територіальних органів, державних та громадських інспекторів ми досягнемо мети – чистого довкілля.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці