ПРОВЕДЕНІ ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗАХОДИ НА ТЕРИТОРІЇ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ТА ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНІВ

Інспекторами Державної екологічної інспекції Центрального округу з метою упередження порушень вимог природоохоронного законодавства проведені профілактично - роз'яснювальні заходи в територіальних громадах Кременчуцького та Полтавського районів Полтавської області.

До адміністративної відповідальності за частиною 3 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил рибальства) притягнуто 15 осіб. За порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду складено 2 протоколи за статтею 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які передані до правоохоронних органів для відповідного реагування. За зберігання заборонених знарядь лову складено один протокол за статтею 85-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який передано до суду.

Крім того, на території Регіонального ландшафтного парку "Нижньоворсклянський" та Національного природного парку "Нижньосульський" сільно із сектором поліцейської діяльності на воді Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області вилучено 460 метрів сіток з водними біоресурсами та один баркас.

Сума збитків, заподіяних державі, склала понад один мільйон гривень. Живі біоресурси випущені у природне середовище.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці