Керівник Держекоінспекції Центрального округу Ігор Горжій провів робочі зустрічі з очільниками громад

18 та 19 жовтня 2023 року начальник Державної екологічної інспекції Центрального округу Ігор Горжій провів робочі зустрічі з керівниками органів місцевого самоврядування Полтавського та Кременчуцького районів.

«Під час зустрічей з очільниками Чутівської, Карлівської, Новосанжарської, Козельщинської та Кобеляцької територіальних громад ми обговорили найважливіші проблемні питання у сфері довкілля. Зокрема, поводження з відходами, поява стихійних сміттєзвалищ, спалювання сухої трави, браконьєрство, забруднення водойм, землі, спилювання зелених насаджень та шкода нанесена довкіллю під час збройної агресії. Крім того, спільно ми знайшли шляхи вирішення порушених питань та обмінялися досвідом»,- повідомив  начальник Держекоінспекції Центрального округу Ігор Горжій.

Представники територіальних громад домовилися з Держекоінспекцією про удосконалення співпраці та координацію дій у сфері захисту екології.

За словами Ігоря Горжія, Інспекція посилює роз’яснювальну роботу для населення щодо необхідності охорони навколишнього середовища та планує і надалі проводити подібні зустрічі з представниками інших територіальних громад Полтавської та Черкаської областей. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці