В Інспекції відбулася робоча нарада з питань обробки електронних звернень у застосунку «ЕкоЗагроза»

Актуальні питання з опрацювання електронних звернень у веб-ресурсі та мобільному додатку «ЕкоЗагроза» розглянули під час робочої наради в Державній екологічній інспекції Центрального округу. До зустрічі в онлайн-форматі доєдналися й колеги з Черкаської області.

Офіційний ресурс та мобільний додаток ЕкоЗагроза розроблений Міністерством захисту довкілля і природних ресурсів України, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

У застосунку на інтерактивній мапі України розміщені дані моніторингових систем щодо якості повітря та рівня радіаційного забруднення по всій території України, а також актуальні факти екологічних загроз, спричинених внаслідок російської агресії.


Під час робочої наради обговорили питання обробки звернень та на практиці відтворили процес авторизації та оформлення електронного повідомлення у додатку.


Начальник Державної екологічної інспекції Центрального округу Ігор Горжій закцентував увагу керівників структурних підрозділів на необхідності вчасно здійснювати обстеження місць подій, складати акти огляду (обстеження) територій, проводити розрахунки збитків тощо.

«Це щоденна і системна робота, виконувати її - наш обовʼязок» - зазначив Ігор Горжій.


За результатами робочої наради визначили чіткий план подальшої роботи Інспекції у веб-ресурсі  ЕкоЗагроза.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці