Робоча нарада відбулася в Держекоінспекції Центрального округу

В Державній екологічній інспекціі Центрального округу відбулася робоча нарада під головуванням  очільника Ігоря Горжія. У нараді також взяли участь заступники начальника, керівники структурних підрозділів та головні спеціалісти Інспекції.

На початку засідання начальник Держекоінспекції Центрального округу Ігор Горжій звернув  увагу на нагальні питання специфіки природоохоронної роботи у 2024 році.

В ході робочої наради заслухали начальника відділу організаційно-аналітичної діяльності, взаємодії з громадськістю та ЗМІ, документування та контролю, забезпечення діяльності Ларису Михайлову, яка акцентувала увагу на організації діяльності громадських інспекторів з охорони довкілля.

Також під час наради обговорили аспекти декларування та спецперевірок працівників Інспекції. Окремо зупинились на зміні законодавства щодо оплати праці та організаційної роботи.  

На завершення робочої наради заступник  начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу  Руслана Юрченко доповіла про проведену роботу щодо взаємозвірки по залученню спеціалістів Інспекції правоохоронними органами у 2023році.

Підсумовуючи обговорені питання, начальник Держекоінспекції Центрального округу Ігор Горжій наголосив на посиленні роботи з громадськими інспекторами та доручив керівникам інспекційних структурних підрозділів активізувати роботу з правоохоронними органами. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці