Відбулася робоча нарада з питань функціонування сервісу ЕкоЗагроза

30 січня 2024 року Перший заступник  начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергій Поліщук провів нараду з Першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Черкаської міської ради Сергієм Тищенком, директором департаменту дорожньо -  транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради Сергієм Отрешком та директором відділу екології та раціонального природокористування Черкаської міської ради Володимиром Гусаченком.

 Тема наради -  питання фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації.

Так, Сергій Поліщук детально розповів про роботу вебресурсу «ЕкоЗагроза», який містить достовірну інформацію про стан довкілля, дані моніторингових систем щодо рівня радіаційного забруднення та актуальні факти екологічних загроз.

Було акцентовано увагу на процедурі внесення до «ЕкоЗагрози» електронних звернень від громадян, які стали свідками порушень природоохоронного законодавства  (більше про порядок реєстрації повідомлення про екологічну загрозу - на вебресурсі чи мобільному додатку «ЕкоЗагроза»).

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці