У засіданні міжвідомчої групи з протидії кримінальним правопорушенням проти довкілля взяв участь начальник Держекоінспекції Центрального округу Ігор Горжій

Начальник Держекоінспекції Центрального округу Ігор Горжій взяв участь у засіданні міжвідомчої групи з протидії кримінальним правопорушенням проти довкілля, з обговорення питань виявлення, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень у сфері охорони та збереження лісів, комплексної протидії кримінальним правопорушенням у цій сфері, що відбулася в Полтавській обласній прокуратурі 31 січня 2024 року.


У заході, крім представників органів державного нагляду (контролю), взяли участь прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури та працівники правоохоронних органів Полтавської області.

Під час засідання обговорили нагальні проблемні питання у сфері охорони довкілля. Головну увагу приділили питанням незаконного використання лісових ресурсів та узгодили заходи з метою підвищення протидії злочинності.

За результатами засідання міжвідомчої групи з протидії кримінальним правопорушенням проти довкілля, прийняті відповідні рішення та розроблено комплекс спільних заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці