Відбулася нарада щодо функціонування електронного сервісу ЕкоЗагроза

31 січня 2024 року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергій Поліщук провів нараду з міським головою Смілянської міської ради Сергієм Ананком, першим заступником голови Черкаської РДА Романом Хоменком та заступником міського голови Смілянської міської ради  Богданом Дубовським щодо роботи з веб-ресурсом «ЕкоЗагроза».

Присутнім на нараді надано розяснення, як відбувається процедура внесення до вебресурсу «ЕкоЗагроза» електронних звернень від громадян, які стали свідками порушень природоохоронного законодавства.

Головною метою наради є координація дій та ефективна співпраця громадян, органів місцевого самоврядування та Державної екологічної інспекції Центрального округу у питанні збереження довкілля, зокрема, щодо додержання вимог природоохоронного законодавства.

Вебресурс «ЕкоЗагроза» є стандартизованою формою для автоматичного збору та фіксації інформації про екологічні загрози в режимі реального часу, з географічною прив’язкою до місцевості, а також містить дані моніторингових систем про стан довкілля, рівень радіаційного забруднення по всій Україні та актуальні факти екологічних загроз.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці