Державні інспектори продовжують інформувати громади про функціонування сервісу «ЕкоЗагроза»

Фахівці Інспекції Центрального округу продовжують проводити робочі зустрічі з представниками громад у Черкаській та Полтавській областях. Так, днями у Кам’янській міській раді відбулася нарада з міським головою Володимиром Тіроном, яка присвячена питанням функціонування електронного сервісу «ЕкоЗагроза».

Державні інспектори Сергій Дишлюк та Альвіна Ремигайло  ознайомили присутніх з порядком подання звернень до застосунку та проінформували їх про ефективність роботи «ЕкоЗагрози». Платформа дає можливість громадянам особисто фіксувати факти заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу.

Під час робочої зустрічі фахівці Держекоінспекції Центрального округу акцентували увагу на необхідності інформування громадян про функціонування сервісу «ЕкоЗагроза», в тому числі й через офіційні електронні ресурси громад.

Вебресурс «ЕкоЗагроза» є стандартизованою формою для автоматичного збору та фіксації інформації про екологічні загрози в режимі реального часу, з географічною прив’язкою до місцевості, а також містить дані моніторингових систем про стан довкілля, рівень радіаційного забруднення та актуальні факти екологічних загроз.

Інформування громадян про функціонування сервісу ЕкоЗагроза триває. Подібні заходи заплановані і в інших громадах Полтавської та Черкаської областей. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці