Еко-акція “Шевченко єднає Україну”: Висадження дубів у національних парках та заповідниках

Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів, Державна екологічна інспекція України та ДП Ліси України спільно розпочинають масштабну еко-акцію з висадження дубів Шевченка у національних парках, заповідниках та інших місцях, пов’язаних із Тарасом Шевченком.

 

Ця ініціатива, що є частиною програми Президента “Зелена країна”, має на меті підтримку екологічної свідомості та збереження природи в Україні.

 

Захід включає в себе висадження дубів у різних куточках країни, включаючи алею дубів Шевченка, 20 квітня - у Всеукраїнський день довкілля. Серед учасників цієї події буде і Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, низка народний депутатів та відомих громадських діячів.

 

Минулого року в рамках акції було висаджено 3000 дубів Шевченка по всіх областях України. Наприклад, на Черкащині створена алея з 27 дерев, символізуючи кількість областей, Автономної Республіки Крим, міста Києва та Севастополя.

 

Участь у цій акції взяли представники різних галузей, включаючи народних депутатів та представників Держекоінспекції.

 

Висадження дубів Шевченка є кроком до збереження найціннішого - нашого довкілля. Долучайтеся до еко-акції “Шевченко єднає Україну” та спільно зберігаймо природу для майбутніх поколінь!

 

Джерело: Державна екологічна інспекція України

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці