Ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище

Державною екологічною інспекцією Центрального округу постійно ведеться боротьба зі стихійними сміттєзвалищами. Такі ділянки сміттєзвалищ утворюють самі ж мешканці територіальних громад на узбіччях доріг, ярах, біля недобудованих будівель, на закинутих земельних ділянках.

Так, працівниками Державної екологічної інспекції Центрального округу за межами села Гереженівка Уманського району на земельній ділянці, де раніше розташовувалося сховище добрив для сільськогосподарських потреб, було виявлено несанкціоноване звалище побутових відходів.

В результаті злагоджених дій екологічної інспекції, Дмитрушківської ОТГ та ДП "Умань Агро" звалище ліквідоване, побутові відходи вивезені на діюче сміттєзвалище у м. Умань, територія очищена.

Вкотре закликаємо всіх громадян бути свідомими та відповідально відноситись до природи, адже всі розуміють – це отрута для нашого здоров’я, небезпека для здоров’я наших дітей та й в цілому, такі стихійні сміттєзвалища загрожують погіршенням стану навколишнього природного середовища.


 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці