Знову зафіксовано порушення правил рибальства

           

Відповідно до Наказу «Про затвердження Правил любительського рибальства» зазначено, що на відстані 2 км нижче від греблі Канівської ГЕС, а також у верхніх та нижніх б’єфах гребель на відстані ближче ніж 500 м встановлена заборона ловлі риби, добування водних тварин протягом усього року!!!

30.04.2024 року, працівниками Держекоінспекції Центрального округу спільно з працівниками БП ОП ГУНП в Черкаській області на схилах Канівської ГЕС та насосної станції с. Лозівок на річці Вільшанка поблизу дачного кооперативу «Фотон» на «любителів риболовлі» складено 13 адміністративних протоколів за ч.3 ст.85 КУпАП (Порушення правил рибальства).

Додатково повідомляємо, що Управлінням державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Черкаській області затверджено  та розміщено на сайті перелік меж нерестових ділянок на рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) Черкаської області, на яких дозволено здійснення любительського лову водних біоресурсів на період весняно-літньої заборони.

В зв’язку з вищенаведеним, Державна екологічна інспекція Центрального округу в чергове закликає дотримуватися вимог природоохоронного законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці