Проведено комісійне обстеження Недогарківського сміттєзвалища в Кременчуцькому районі Полтавської області

На виконання доручення Державної екологічної інспекції України від 27.06.2024 № 1052, в рамках розгляду звернення, представники Державної екологічної інспекції Центрального округу, спільно з представниками органу місцевого самоврядування, Департаменту екології та природних ресурсів ПОВА, Регіонального офісу водних ресурсів у Полтавській області проведено обстеження земельної ділянки в с. Недогарки Кременчуцького району Полтавської області.

Під час виконання доручення було проведено обстеження сміттєзвалища та прилеглих земельних ділянок та обговорені питання, викладені у зверненні громадянина Сохацького М. Д. За результатами комісійного виїзду складено акт обстеження (в частині дотримання вимог природоохоронного законодавства), направлені запити до Піщанської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області та Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області. Після отримання запитуваної інформації будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Також було підняте питання щодо своєчасного виявлення та ліквідацію несанкціонованих та стихійних сміттєзвалищ на території громади, а також щодо посилення просвітницької роботи серед населення в частині управління відходами.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці