Туман допоміг працівникам Держекоінспекції та поліції виявити нечесних промислових рибалок в Чигиринському районі Черкаської області!

11 грудня близько 10 години працівниками Державної екологічної інспекції Центрального округу та працівників Чигиринського відділення поліції Смілянського відділу ГУНП в Черкаській області на території Кременчуцького водосховища в адміністративних межах с. Рацево, затримано двох промислових рибалок, котрі на човні, який призначений для промислового вилову водних живих ресурсів за допомогою необиркованих сіткоснастевих матеріалів здійснювали вилов водних живих ресурсів.


В сітках виявлено рибу виду тарань кількістю 196 шт. По даному факту було складено адміністративний матеріал за статтею 85 ч.3 КУпАП «Порушення правил рибальства».


З метою фіксації обставин події та внесення даних до ЄРДР на місце вчинення правопорушення викликано слідчо-оперативну групу. Незаконні знаряддя лову вилучені для проведення слідчих дій.  В разі наявності в діях осіб ознак кримінального правопорушення з "рибалками" працюватимуть слідчі.

Обрахована сума завданих збитків державі становить 16 тис 660 грн.


Рибу передано до рибоприймального пункту, кошти від реалізації якої перераховуються до державного бюджету.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці