Керівник Держекоінспекції України Ігор Зубович відвідав Полтаву та провів робочу нараду з колегами

  2 листопада з робочим візитом Полтаву відвідав тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович. Він обговорив з представниками обласної та міської влади проблеми екології  та пріоритетні напрямки роботи для збереження довкілля.

   Крім того, Ігор Зубович провів нараду з працівниками Держекоінспекції Центрального округу, де обговорили низку важливих питань.

    «Одна із основних проблем екології - утворення сміттєзвалищ. З цією проблемою необхідно боротися, якщо ми хочемо мати чисте довкілля,- зазначив очільник Держекоінспекції Ігор Зубович.


   Також він наголосив на важливості фіксації злочинів, що вчиняє Російська Федерація проти довкілля України.


   Зокрема, працівники Держекоінспекції активно опрацьовують звернення й обраховують збитки тепер і в мобільному застосунку та веб-ресурсі “ЕкоЗагроза”, де громадяни повідомляють про факти заподіяння шкоди природі.


   Ігор Зубович підкреслив, нині Держекоінспекція готує кадровий резерв для роботи на деокупованих територіях, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524.

   До робочої наради також долучилися Директор Департаменту Держекоінспекції Максим Железняк та начальник Управління організаційної діяльності Олександр Федоренко.


  Зустріч пройшла в конструктивній діловій атмосфері, учасники зустрічі обговорили важливі законодавчі ініціативи та обмінялися думками щодо покращення роботи.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці